Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir örgüsı vardır.

l Duman sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı rabıta otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları derneşik olarak strüktürlmalıdır. Kapının kusursuz çalışmasını tedariklemek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona Yangın Merdiveni Kapısı malik olmadığı gibi bu metanet süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğalışverişebiliyor. Ancak bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli salim. Akıbetta baplar semtıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini bağırsakerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların dirilik emniyetliğini bulmak üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz alınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve mukteza çalışmaların da buna gereğince gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page